HTML

Csilla origami dekoráció

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ, ORIGAMI TECHNIKÁVAL KÉSZÜLT, AJÁNDÉK ÉS DEKORÁCIÓS TÁRGYAK ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK (ESKÜVŐ,SZÜLETÉSNAP STB.) SZEBBÉ TÉTELÉRE. www.csillaorigamidekoracio.com

alazart_webcim_teli_hatter.png

Állandó oldalak

A 3d origami technika alapja könnyen elsajátítható és hasonlít a legóhoz csak itt a legó elemeit Neked kell egyenként meghajtogatni. Sok ugyanolyan elemet kell hajtogatni és azokból készülnek el a figurák. Én ezzel készítem a műveimet, amit a Csilla origami oldalon látsz és mivel ez ad egy alkotói szabadságot, hogy bármi elkészíthető belőle ezek mind saját kitalációim, termékeim.

Ha Te is szeretnéd kipróbálni ezt a 3d origami technikát, akkor jó helyen jársz, mert ebben szeretnék segíteni. A csomagjaim segítségével elsajátíthatod az alaphajtást és elkészítheted a 24 db figura egyikét. A csomagokat 7 éves kortól ajánlom.

A csomagok megrendelhetőek és levélként, postán maradóra is tudom őket küldeni. Folyamatosan bővítem a készletet. Jelenleg 24 féle figurát lehet elkészíteni és a következő oldalamon részletesen is megismerkedhetsz a csomagokkal:

https://www.csillaorigamidekoracio.com/kezmuves-foglalkozas-origami-kedveloknek/origami-oktatocsomag/

watermark_1679049559060.png

watermark_1647092442180.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillaorigamideko.blog.hu/api/trackback/id/tr7418349287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása