HTML

Csilla origami dekoráció

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ, ORIGAMI TECHNIKÁVAL KÉSZÜLT, AJÁNDÉK ÉS DEKORÁCIÓS TÁRGYAK ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK (ESKÜVŐ,SZÜLETÉSNAP STB.) SZEBBÉ TÉTELÉRE. www.csillaorigamidekoracio.com

alazart_webcim_teli_hatter.png

Állandó oldalak

Még meggondolhatod magad és eljöhetsz:

Origami hétvége 2014. október 10-12. - Bárdudvarnok


Origami hétvége 2014. október 10-12. - Bárdudvarnok

Origami hétvége 2014. október 10-12.

Kedves origamis Barátom!

A múlt évhez hasonlóan, idén is az őszi origami találkozó Bárdudvarnokon, a Porta Pacis Lelkigyakorlatos házban kerül megrendezésre, 2014. október 10-11-12-én.
Ha már jártál nálunk, tudod, de ha nem, akkor elmondom, hogy Bárdudvarnok Kaposvártól 12 km-re az Zselicben található, festői környezetben. Nagyon szeretném, ha ezt személyesen is megtapasztalhatnád újra.
Remélem, minél többen összejövünk, és alkalom nyílik a hasznos és kellemes időtöltésre. Számítok rá, hogy ötleteiddel, ehhez te magad is személyesen hozzájárulsz. Szépen kérlek, hogy készülj, hozd magaddal modelljeidet, diagramjaidat. Ismét lehetőség lesz arra, hogy kiállítás keretében bemutathasd alkotásaidat. Remélem, hogy újra nagyon szép dolgokkal jöttök az én szívem gyönyörűségére, és persze másokéra is …
Azoknak, akik tömegközlekedéssel tudnak jönni, a ki- és visszaszállítását előzetes egyeztetés alapján a tavalyihoz hasonló módon igyekszünk megoldani. Az árak nem változtak, a jelentkezési lapon majd pontosan láthatod. Ha valamilyen kérdésed lenn, az alábbi lehetőségek egyikén megtalálsz:
Telefon: 30 331 0704
e-mail: origamihetvege @ gmail . com

A találkozásban bízva várlak szeretettel: Éva

Részvételi díj: 2500 Ft/fő MOK tagoknak, 3500 Ft/fő nem MOK tagoknak
Szállásdíj: 2500 Ft/fő/éj
Ebéd: 1000 Ft/adag
Reggeli-vacsora: 600Ft/adag

A jelentkezési lap letölthető innen...

Időpont: 
 2014. október 10. 16.00 - 2014. október 12. 16.00
Szervező(k): 
 Ácsné Dóczi Éva
Rendezvény jellege: 
 alkotótábor

 

Címkék: Hírek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillaorigamideko.blog.hu/api/trackback/id/tr216689319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása