HTML

Csilla origami dekoráció

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ, ORIGAMI TECHNIKÁVAL KÉSZÜLT, AJÁNDÉK ÉS DEKORÁCIÓS TÁRGYAK ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK (ESKÜVŐ,SZÜLETÉSNAP STB.) SZEBBÉ TÉTELÉRE. www.csillaorigamidekoracio.com

alazart_webcim_teli_hatter.png

Állandó oldalak

Adta hírül Mezőberény városa.
A XXV. Nemzetközi és Országos Origami Találkozó első résztvevői 2014. augusztus 8-án, péntek délután érkeztek meg az Orlai Petrics Soma Kulturális Központba. A bejáratnál a Magyar Origami Kor nagyméretű logója fogadta őket. 
 
 

 

 
 A regisztrációnál találkoztam Kertész Teréz óvónővel, aki Balatonkeneséről érkezett. Elmondta, hogy az óvodában napi rendszerességgel használja a papírhajtogatást. A gyerekek különösen az úgynevezett akciós figurákat szeretik, ilyen például az ugrálós béka, az ugatós kutya, ezekkel az apróságok játszhatnak is. Az origami a gyerekeket sokoldalúan fejleszti, türelemre, pontosságra szoktatja őket, javítja a finom mozgásukat. 
A találkozókról kifejtette, hogy ezeken kellemes az együttlét, nagyon jó a hangulat, és mindig tanulhat valami új technikát. Már régen, 13 éve csatlakozott a Magyar Origami Körhöz, négy alkalommal tavasszal origami hétvégét is szervezett Balatonkenesén.  
Forrás:http://www.mezobereny.hu/s/hir/1224/s/tamop
 

 

Címkék: Kiállítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillaorigamideko.blog.hu/api/trackback/id/tr996592419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása