HTML

Csilla origami dekoráció

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ, ORIGAMI TECHNIKÁVAL KÉSZÜLT, AJÁNDÉK ÉS DEKORÁCIÓS TÁRGYAK ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK (ESKÜVŐ,SZÜLETÉSNAP STB.) SZEBBÉ TÉTELÉRE. www.csillaorigamidekoracio.com

alazart_webcim_teli_hatter.png

Állandó oldalak

Rágó reklám, amelynek üzenete origami madarak szárnyain érkezik

Néha az apró dolgok tartanak ki a legtovább. Ezt a szlogenhatású bölcsességet olvashatjuk az Extragum rágógumi márka legutóbbi reklámjának leírásában. Egyébként sok-sok origami madárkát láthatunk a videóban, amelyek a rágót borító papírból készülnek. Emellett pedig ajándékként is szolgálnak apától lányának.

A reklám igazán hatásos, hiszen nem csak az fogja meg a nézőt, hogy ez az apró kislány az összes origami madárkát megtartotta, amelyet valaha az édesapjától kapott (legalábbis az egyetemkezdés miatti költözésig mindenképp), de mintegy célüzenetként az is eljut hozzánk, hogy az élet ilyen nemes pillanataihoz bizony az Extragum rágó segíthet hozzá minket.

Forrás:http://marketingmorzsak.hu/rago-reklam-origami-madarakkal/

Címkék: origami érdekességek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillaorigamideko.blog.hu/api/trackback/id/tr46570471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása