HTML

Csilla origami dekoráció

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ, ORIGAMI TECHNIKÁVAL KÉSZÜLT, AJÁNDÉK ÉS DEKORÁCIÓS TÁRGYAK ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK (ESKÜVŐ,SZÜLETÉSNAP STB.) SZEBBÉ TÉTELÉRE. www.csillaorigamidekoracio.com

alazart_webcim_teli_hatter.png

Állandó oldalak

Sziasztok!

Korábban már bemutattam az eddig elkészült  3d origami oktató csomagjaimat és most 4 újjal bővült a kínálat.

Mindegyikben megtalálhatjátok a képekkel illusztrált pontos leírást és az elkészítéshez a méretre vágott papírokat és kiegészítőket. Csak annyit kell tenned, hogy a megrendelt csomagot kibontod és már kezdheted is a hajtogatást, az alkotást.

https://www.csillaorigamidekoracio.com/kezmuves-foglalkozas-origami-kedveloknek/origami-oktatocsomag/

Csomagjaimmal készíthetsz Micimackót, Kis polipot, Katicabogarat, Tavaszi, nyári ajtódíszt és Amerika kapitányos ceruzatartót!!!

Árak 990 Ft- 1999 Ft között vannak + a postaköltség.

 

1616337092240-01.jpeg

 

Címkék: origami húsvét ajándék ötletek dekoráció tavaszi dekoráció 3d origami lépésről-lépésre origami csináld magad csomag 3d origami oktató csomag

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillaorigamideko.blog.hu/api/trackback/id/tr9216484212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása