HTML

Csilla origami dekoráció

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ, ORIGAMI TECHNIKÁVAL KÉSZÜLT, AJÁNDÉK ÉS DEKORÁCIÓS TÁRGYAK ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK (ESKÜVŐ,SZÜLETÉSNAP STB.) SZEBBÉ TÉTELÉRE. www.csillaorigamidekoracio.com

alazart_webcim_teli_hatter.png

Állandó oldalak

img_20200307_133554.jpg

Miért a nyúl a Húsvét jelképe?

Ennek eredete még a mai napig tisztázatlan.Van egy legenda mi szerint húsvét napján a Hold felszínén egy nyúl képét vélték felfedezni és ezért is fonódott össze az ünneppel.

Emellett a nyulat, mint ahogyan a tojást is, már az ókori idők óta termékenységi szimbólumként tartották számon. Mivel ezek az állatok általában nagyon sok utódot nevelnek fel, a tavaszi napéjegyenlőség idején tartott ünnepségeken kiemelkedő szerepet tulajdonítottak nekik.


A nyúl gyerekek számára kedves és a “nyuszi hozza a tojást”.

A rövid Húsvéti nyuszis áttekintés után ajánlom figyelmetekbe a következő letölthető anyagot ami természetesen a nyuszikról szól!!!! Jó hajtogatást és jó szórakozást kívánok!!!

https://www.csillaorigamidekoracio.com/otletek-2nyuszik-husvetra/

20170131_214838-collage.jpg

Címkék: origami húsvét ajándék ötletek dekoráció tavaszi dekoráció Virágok origami érdekességek lépésről-lépésre origami Szalvéta Origami dekoráció

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csillaorigamideko.blog.hu/api/trackback/id/tr7515593264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása